Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sirup bez cukru

29. 3. 2010
2,5 kg černého rybízu oprat. Necháme odkapat a každou kuličku rozmačkáme. Zalijeme 2,5 l vařící vody, přidáme 20 g kyseliny citrónové, zamícháme, přiklopíme pokličkou a 24 hodin luhovat. Pak necháme volně prokapat a dáme do ledničky. Do zbytku znovu nalijeme 2 l vařící vody a 2 g kyseliny citrónové a necháme delší dobu. Obě šťávy potom spojíme a naplníme do sklenic.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 971310
Měsíc: 3135
Den: 119