Jdi na obsah Jdi na menu
 


Anglická polévka

9. 6. 2010
400 g skopového krku, 50 g krupek, sůl, cibule, 2 pórky, kousek celeru s natí, 2 mrkve, 50 g hrášku, 1 lžička pepře, petrželka na ozdobu

Maso nakrájíme na malé kousky, vložíme do studené vody, přidáme krupky, osolíme a vaříme. Asi po 2 hodinách přidáme nakrájenou zeleninu, opepříme a vaříme až zelenina změkne. Hotovou polévku dochutíme a na talířích ozdobíme nasekanou petrželkou.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< leden / 2017 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 962324
Měsíc: 4302
Den: 154