Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bavorská polévka

neplný šálek rýže, krupek a hrachu, 3 lžíce jemně nakrájené kořenové zeleniny, 2 lžíce másla, trochu mléka, vejce, chléb nakrájený na kostičky, trochu osmažený, sul

Rýží, krupky a hrách uvaříme v nesolené vodě doměkka. Rozmixujeme, podle potřeby rozředíme vývarem, přidáme jemně nakrájenou zeleninu osmaženou na másle, povaříme a nakonec přilijeme mléko, ve kterém jsme rozkvedlali vejce. Podle chuti osolíme a nalijeme na osmažený chléb.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 971311
Měsíc: 3136
Den: 120