Jdi na obsah Jdi na menu
 


Boršč

2. 3. 2010
400 g kostí, 200 g předního hovězího masa, 200 g vepřové plece, 2 l vody, 100
g šunky a párků, 200 g červené řepy, 30 g rajčat. protlaku, 5 lžic másla, 200 g hlávkového
zelí, 100 g mrkve a cibule, cukr, ocet, sůl, pepř, bobkový list, kysanou smetanu.

Kosti, maso a koření zalijeme vodou, osolíme a dáme vařit. Řepu nakrájíme na nudličky,
dusíme s nudličkami mrkve a zelí na osmaženém základu z cibule a protlaku. Když jsou maso
i zelenina měkké, přecedíme vývar do zeleniny. Do boršče přidáme maso a šunku nakrájené
na nudličky, kolečka osmažených párků. Nakonec přidáme kysanou smetanu a podle potřeby
ochutíme octem a cukrem.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 988278
Měsíc: 2943
Den: 100