Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bramborová kyselá polévka

27. 4. 2010
1 litr mléka, 3 vejce, bobkový list, nové koření, sůl, 20 g másla a 40 g hladké mouky na jíšku, několik brambor

Oloupané brambory uvaříme s kořením doměkka. Polévku zahustíme jíškou, přilijeme mléko, ve kterém jsme rozmíchali jeden žloutek a chvíli povaříme. Zbylá vejce uvaříme natvrdo. Servírujeme na talíř s nakrájenými kousky vajec. Podle chuti můžeme ochutit octem. Podáváme s chlebem.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 971310
Měsíc: 3135
Den: 119