Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bramborová polévka s pórkem

2. 3. 2010
5 velkých brambor, 2-3 pórky, 2 kořeny celeru, cibuli, trochu bazalky, sůl, 2
stroužky česneku, 2 lžíce oleje, bobkový list, lžíci petrželky, 1-2 l vody, pepř.

Zeleninu pokrájíme na větší kousky a v hrnci osmahneme na oleji. Přidáme koření, sůl a litr vody. Vaříme dokud zelenina nezměkne. Uvařenou zeleninu rozmixujeme, směs dáme zpět do hrnce a povaříme. Podle hustoty polévku zředíme trochou vody. Pro zlepšení můžeme zahustit polévku smetanou a ozdobit nasekaným pórkem.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 988278
Měsíc: 2942
Den: 100