Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bramborová polévka se škvarky

19. 4. 2010
1 kg brambor, 20 dkg slaniny, 20 dkg škvarků, 1 kg zelí, hladká mouka, 2 dl šlehačky, 2 cibule, ocet, cukr, sůl, pepř, petrželka, vejce uvařené natvrdo, sádlo

Brambory uvaříme ve slupce. Na pánvi orestujeme slaninu a škvarky a rozmačkáme s brambory. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na sádle do sklovata, zaprášíme hladkou moukou, krátce orestujeme a zalijeme vývarem. Přidáme zelí a vaříme do měkka. Dochutíme šlehačkou, cukrem, octem, solí a pepřem. Podáváme s vejcem.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< leden / 2017 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 962324
Měsíc: 4302
Den: 153