Jdi na obsah Jdi na menu
 


Egrešova polievka

15. 6. 2010
30 dkg angreštu, 3 lžíce medu, 3 dkg másla, 3 dkg hladké mouky, 2 dl mléka, sůl

Do 7-8 dl vody vložte med, uveďte do varu, pak přidejte angrešt a udržujte ve varu. Připravte světlejší jíšku, zalijte jí mlékem, chvilku povařte, přidejte k angreštu, nechte přejít varem a pak polévku přetáhněte přes síto. Před podáváním podle chuti přisolte.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 971311
Měsíc: 3136
Den: 120