Jdi na obsah Jdi na menu
 


Egrešova polievka

15. 6. 2010
30 dkg angreštu, 3 lžíce medu, 3 dkg másla, 3 dkg hladké mouky, 2 dl mléka, sůl

Do 7-8 dl vody vložte med, uveďte do varu, pak přidejte angrešt a udržujte ve varu. Připravte světlejší jíšku, zalijte jí mlékem, chvilku povařte, přidejte k angreštu, nechte přejít varem a pak polévku přetáhněte přes síto. Před podáváním podle chuti přisolte.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 988277
Měsíc: 2942
Den: 100