Jdi na obsah Jdi na menu
 


Frankfurtská polévka s párky

7. 7. 2010
2 párky, trochu zeleného hrášku z konzervy, krabička mražené zeleniny, trochu sušených hub, sul, zelená petržel, vývar z kostí, velká lžíce másla a lžíce mouky na jíšku

Na tuku osmažíme drobně nakrájenou zeleninu, zalijeme vývarem a povaříme. Zvlášť připravíme zlatovou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme namočené houby a dobře povaříme. Přidáme vařenou zeleninu. Polévku osolíme, okořeníme jemně sekanou zelenou petrželkou a podávame.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 982978
Měsíc: 3796
Den: 114