Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gulášová polévka

5. 7. 2010
20 dkg hovězího masa bez kosti, lžíce sádla, cibule, brambor, lžíce mouky, stroužek česneku, tlučený kmín, sul, majoránka

Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, osmažíme do zlatova. Přidáme na drobné kostičky pokrájané maso, osmahneme a přidáme mouku. Společně ještě chvíli smažíme. Přilijeme vodu, přidáme se solí utřený česnek, koření a vaříme, až je maso téměř měkké. Potom přidáme na drobné kostičky nakrájený brambor a dovaříme.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 982978
Měsíc: 3796
Den: 114