Jdi na obsah Jdi na menu
 


Houbová cesnačka

27. 4. 2010
300 g špiček nebo muchomůrek pošvatých, 1 kostka Masoxu, kmín, 6 - 8 stroužků česneku, pažitka nebo petrželová nať, 1 lžíce sádla, 2 krajíčky chleba

Očištěné houby nakrájíme (ze špiček použijeme jen kloboučky, muchomůrky pošvaté celé), dáme do hrnce a zalijeme vodou, do níž přidáme kostku Masoxu a trochu kmínu. Vaříme asi 30 - 40 minut do měkka. Na každý talíř připravíme česnek utřený se solí, přidáme trochu nadrobno nasekané pažitky nebo petrželové natě, špetku rozdrceného kmínu a přelijeme vývarem i s houbami. Jako vložku dáváme do polévky na rozehřátém sádle osmažený, na kostičky nakrájený chléb.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 988277
Měsíc: 2942
Den: 99