Jdi na obsah Jdi na menu
 


Indická polévka karí

2. 3. 2010
středně velkou cibuli, banán, jablko, 1/2 šálku vody, 1 l hovězího vývaru, lžíci
másla, lžíci mouky, karí, 3 lžíce mandlí, máslo na osmažení mandlí.

Cibuli, banán a jablko oloupeme, nakrájíme na plátky, vložíme na mírně rozehřáté máslo,
zalijeme malým množstvím vody a asi 10 minut dusíme. Potom vmícháme mouku s karí
kořením. Směs zalijeme vývarem a 10 minut povaříme. Polévku ochutíme cukrem a karí. Při podávání polévku doplníme plátky na másle lehce opražených mandlí.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< duben / 2017 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 975715
Měsíc: 4348
Den: 79