Jdi na obsah Jdi na menu
 


Italská bramborová polévka

27. 4. 2010
300 g brambor, 100 g másla, 300 ml mléka, 50 g rucoly, 800 ml drůbežího vývaru, 1 citrón, 3 lžíce olivového oleje, 1 cibule, 1 pórek, 2 stroužky česneku

Na rozehřátém másle a oleji osmahneme cibuli, pórek a česnek. Přidáme brambory a podusíme. Přilijeme vývar, mléko a vaříme do změknutí brambor. Osolíme, opepříme, rozmixujeme a dochutíme citrónovou šťávu. Před podáváním pokapeme olivovým olejem a ozdobíme rucolou.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 999880
Měsíc: 3607
Den: 92