Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kalerábová polévka

27. 4. 2010
0,75 l vývaru z kostí, 2 kedlubny, lžíce mouky, 10 g másla, 1/2 dl mléka, hrst rýže, petržel, mrkev, půl kostky masoxu, sůl

Z tuku a mouky připravíme jíšku, zalijeme ji vývarem z kostí a osolíme. Dobře rozmícháme. Přidáme na kostičky nakrájené kedlubny a rýži. V průběhu vaření přidáme masox. Před dovařením přidáme mléko a krátce povaříme. Hotovou polévku dochutíme nakrájenou petrželkou.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< leden / 2017 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 962324
Měsíc: 4302
Den: 153