Jdi na obsah Jdi na menu
 


Námořnická polévka

4 dkg másla, 4 dkg mouky, mléko na rozředení, hovězí vývar, 10 dkg klobásy, sul, pepř, 3 vejce

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, kterou zalijeme postupně trochou mléka, osolíme a okořeníme a dobře povaříme na hustou omáčku. Potom rozředíme vývarem, přidáme na kolečka nakrájenou klobásu, povaříme a nakonec zavaříme celé vejce jedno po druhém opatrně tak, aby zustala vcelku. Vajíčka vaříme v polévce jen 3 minúty. Přidáme jemně usekanou zelenou pažítku a podávame.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 7
Celkem: 968022
Měsíc: 3943
Den: 105