Jdi na obsah Jdi na menu
 


Polévka celerová

6. 7. 2010
celer, 5 dkg másla, šálek mléka, žloutek, lžíca mouky, sul, sekaná petrželka, houska na kostičky nakrájená, máslo na osmažení

Cele očistíme a nakrájíme na drobné nudličky a osmahneme na másle. Přisypeme mouku a opražíme. Zalijeme vodou, osolíme a dobře povaříme. Polévku zjemníme mlékem, ve kterém jsme rozkvedlali žloutek. Okořeníme petrželkou a jako vložku podávama na tuku osmaženou housku, nakrájenou na malé kostičky.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< duben / 2017 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 975716
Měsíc: 4348
Den: 79