Jdi na obsah Jdi na menu
 


Polévka z bílých fazolí

22. 3. 2010
200 g bílých fazolí, 100 g vepřové klobásy, lžíci tuku, 2 lžíce hladké mouky, 0,1
l kysané smetany, cibuli, 3 bobkové listy, lžíci mleté papriky, ocet, sůl.

Fazole přes noc namočíme, druhý den uvaříme s bobkovými listy v 1,5 l nesolené vody
doměkka. Na tuku osmažíme dorůžova jemně nakrájenou cibuli, přisypeme mouku a
umícháme světlou jíšku. Přisypeme papriku, zamícháme, zalijeme sběračkou horké vody z fazolí, promícháme a přidáme k fazolím. Osolíme, přidáme tenká kolečka klobásy a 20 minut povaříme. Nakonec zamícháme do odstavené polévky ocet a smetanu.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 991673
Měsíc: 2904
Den: 80