Jdi na obsah Jdi na menu
 


Polévka z droždí

6. 7. 2010
1 l vody, šálek kořenové zeleniny, 5 dkg másla, 5 dkg droždí, cibule, sul, zelená petrželka

Zeleninu nakrájíme na drobné kostičky a podusíme ji na polovině tuku. Podušenou zeleninu podlijeme a dobře povaříme. Na druhé polovině zpěníme drobně nakrájenou cibulku a přidáme rozdrobené droždí, které opražíme do zlatova. Když začne dobře vonět, přidáme je do povařené polévky. Polévku ještě chvíli necháme vařit. Na kousku tuku osmažíme housku, nakrájenou na kostičky a přelijeme na talíři hotovou polévkou.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2017 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 999881
Měsíc: 3608
Den: 93