Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skotská skopová polévka

1. 3. 2010

na vývar: 200 g skopového masa s kostí, 1,5 l vody, 3 kuličky pepře, sůl, 100 g kořenové zeleniny. Na polévku: 2 bílé ředkve, 1 cibuli, kmín, kousek kapusty, 4 brambory, ocet, lžíci worcestrové omáčky, pažitku.

Maso rozsekáme na menší kousky, zalijeme vodou, přidáme pepř, sůl, kořenovou zeleninu a dobře několik hodin vaříme. Ředkve a cibuli nakrájíme na tenké nudličky, přidáme trochu kmínu, zalijeme procezeným vývarem, přidáme jemně krouhanou kapustu, na nudličky nakrájené brambory, ochutíme octem a worcesterem, nakonec přidáme pažitku. Polévka je zahuštěná rozvařenými brambory.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 8
Celkem: 970732
Měsíc: 2994
Den: 129