Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKotská skopová polievka

24. 2. 2010
na vývar: 200 g skopového masa s kostí, 1,5 l vody, 3 kuličky pepře, sůl, 100 g
kořenové zeleniny. Na polévku: 2 bílé ředkve, 1 cibuli, kmín, kousek kapusty, 4 brambory,
ocet, lžíci worcestrové omáčky, pažitku.

Maso rozsekáme na menší kousky, zalijeme vodou, přidáme pepř, sůl, kořenovou zeleninu a
dobře několik hodin vaříme. Ředkve a cibuli nakrájíme na tenké nudličky, přidáme trochu
kmínu, zalijeme procezeným vývarem, přidáme jemně krouhanou kapustu, na nudličky
nakrájené brambory, ochutíme octem a worcesterem, nakonec přidáme pažitku. Polévka je
zahuštěná rozvařenými brambory.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 999882
Měsíc: 3608
Den: 93