Jdi na obsah Jdi na menu
 


Španělská česnáčka

19. 4. 2010
1/4 hrnku olivového oleje, 7 prolisovaných stroužků česneku, 1/2 hrnku strouhanky, lžička mleté sladké papriky, 3 veliká masitá rajčata, chilli koření podle chuti, sůl, 2 rozšlehaná vajíčka, petrželka, asi 1 l vody

Do hrnce dáme olej a rozehřejeme, přidáme česnek a za stálého míchání osmažíme. Přidáme strouhanku a opečeme do růžova. Zalijeme vodou, snížíme plamen. Ihned přidáme nakrájená a jadérek zbavená rajčata a veškeré koření. Zvolna vaříme asi 25 minut. Do vařící polévky tenkým proudem přilijeme šlehaná vejce. Necháme ještě 2 až 3 minuty na malém plameni vařit. Podáváme horké, posypané petrželkou a s tousty.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< červen / 2017 >>


Statistiky

Online: 5
Celkem: 982978
Měsíc: 3796
Den: 114