Jdi na obsah Jdi na menu
 


Špenátová polévka s vejci

2. 3. 2010
lžíci másla, lžíci mouky, 1/2 kostky masoxu, 250 g špenátu, šálek smetany,
mletý pepř, sůl, 2 natvrdo vařená vejce, 1 1/4 l vody.

Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme vodou, rozšleháme, přidáme masox a
povaříme. Potom vložíme do polévky na kostičky nakrájený zmrazený špenát, povaříme,
polévku osolíme a opepříme. Na dílky nakrájená nebo hrubě posekaná oloupaná vejce
rozdělíme na talíře a zalijeme polévkou.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 3
Celkem: 971310
Měsíc: 3135
Den: 119