Jdi na obsah Jdi na menu
 


Valašská kyselica

2. 3. 2010
400 g brambor, 1 l vody, 3 dl mléka, žloutek, sůl, kmín, 2 lžíce hladké mouky,
pepř, 100 g klobásy.

Brambory oškrábeme, opláchneme, nakrájíme na kostky, vložíme do vařící osolené vody, přidáme kmín a vaříme, až jsou skoro měkké. Potom přidáme mléko a smetanu s
rozkvedlaným žloutkem a moukou. Do polévky přidáme pepř, podle chuti ji osolíme a
povaříme. Na talířích ji doplníme na kolečka nakrájenou klobásou.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>


Statistiky

Online: 2
Celkem: 997038
Měsíc: 3189
Den: 192