Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žampionová polévka s pažitkou

21. 4. 2010
7 žampionů, 1 cibule, 1 lžíce tuku, 5 hrnků vody, sůl, majoránka, pažitka

Oprané a oloupané žampiony pokrájíme do hrnce, přidáme jemně nasekanou cibuli a tuk. Osmažíme, osolíme a přidáme 5 hrnků vody. Vaříme asi 15 minut. Narůžovělou jíšku zalijeme studenou vodou a zahustíme jí vařící se polévku. Povaříme ještě 3-5 minut. Přidáme majoránku a před podáváním nasekanou pažitku.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 968022
Měsíc: 3943
Den: 105