Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zeleninová polévka s ovesnými vločkami

2. 3. 2010
1 1/2 l vody, 600 g rajčat, cibuli, mrkev, malou petržel, 2 lžíce ovesných vloček,
2 lžíce másla nebo oleje, lžíci mouky, sůl, lžičku cukru.

Nadrobno nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou zeleninu osmahneme na másle nebo
oleji, zaprášíme moukou a osmahneme do světležluta, přidáme na dílky nakrájená rajčata,
zalijeme vodou a vaříme. Když zelenina změkne, polévku přecedíme a prolisujeme sítem,
mírně osladíme, podle chuti osolíme, zavaříme do ní propláchnuté ovesné vločky a ještě asi dvacet minut vaříme.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si značkové nerezové hrnce za výhodné ceny v eshope Tescomy!




Archiv

Kalendář
<< duben / 2017 >>


Statistiky

Online: 4
Celkem: 975716
Měsíc: 4348
Den: 79