Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zeleninová polévka s ovesnými vločkami

2. 3. 2010
1 1/2 l vody, 600 g rajčat, cibuli, mrkev, malou petržel, 2 lžíce ovesných vloček,
2 lžíce másla nebo oleje, lžíci mouky, sůl, lžičku cukru.

Nadrobno nakrájenou cibuli a na kolečka nakrájenou zeleninu osmahneme na másle nebo
oleji, zaprášíme moukou a osmahneme do světležluta, přidáme na dílky nakrájená rajčata,
zalijeme vodou a vaříme. Když zelenina změkne, polévku přecedíme a prolisujeme sítem,
mírně osladíme, podle chuti osolíme, zavaříme do ní propláchnuté ovesné vločky a ještě asi dvacet minut vaříme.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 970732
Měsíc: 2994
Den: 129