Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zeleninový boršč

21. 4. 2010
3 brambory, 2 cibule, 3 lžíce nakrájené kořenové zeleniny, 3 rajčata nebo 2 lžíce protlaku, 1 ster. červ. řepa, kousek hlávkového zelí, 1 lžíce hladké mouky, 1 dl smetany, sůl, 1 bobkový list, lžičky papriky, několik kuliček nového koření, 3 stroučky česneku, petrželka, citron, vývar

Udusit kořenovou zeleninu s cibulí, přidat pak nakrájené zelí, brambory, rajčata, vývar. Vaříme do změknutí. Nakonec vložíme nakrájenou červenou řepu i s trochou nálevu. Na talíři přidáme lžičku smetany. Podáváme s osmaženými chlebovými kostičkami.

 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< leden / 2017 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 962324
Měsíc: 4302
Den: 153