Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zvěřinový vývar se šlehačkou

14. 3. 2010
750 g masa s kostí ze zvěřiny, 500 g telecích nožiček, mrkev, petržel, 100 g
celeru, cibuli, stroužek česneku, 3 lžíce oleje, bobkový list, bobuli jalovce, lžičku celého
pepře, tymián, sůl, pepř, 1/8 l šlehačky, kari.

Na rozpálený olej dáme cibuli a zeleninu nakrájené na kostičky, osmahneme dohněda a
vyjmeme. Vložíme maso, opražíme dohněda, zalijeme vodou, vaříme a sbíráme pěnu.
Přidáme zeleninu, česnek, bobkový list, jalovec, celý pepř a tymián. Vaříme pod poklicí. Po hodině vyjmeme maso a nakrájíme na kostičky. Osolíme, opepříme, přecedíme, přidáme maso a prohřejeme. Podáváme s polotuhou šlehačkou, podle chuti poprášíme kari.
 
 

 

Portrét



Poslední fotografie


Facebook

Google


Tescoma

Kúpte si univerzálne mlynčeky na mäso značky HANDY!




Archiv

Kalendář
<< únor / 2017 >>


Statistiky

Online: 6
Celkem: 967835
Měsíc: 4079
Den: 117